Rss Feed Tweeter button Facebook button Myspace button Linkedin button

Можливо саме Ви працюєте у найкращому велосипедному офісі?

У вас в офісі є душ? А велостоянка? Можливо, ви самі їздите на роботу на безмоторному транспорті?

Тоді у вашого боса є всі шанси отримати звання «Велопрацедавця-2011»!

Асоціація велосипедистів Києва , яка ініціювала конкурс, не сподівається, що у вас в офісі буде й душ, й стоянка, й відеонагляд — Україна поки що не Швейцарія. Але та компанія, що має найкращі зручності для працівників-велосипедистів, може стати переможцем!

Реєстрація учасників розпочалась 16 вересня — у перший день Європейського тижня мобільності, а завершиться — 15 жовтня. Після цього члени журі проїдуть по офісах та пересвідчаться у наявності велосипедних принад. Оголошення переможця, вручення призів та спілкування з журналістами — 1 листопада.

Конкурс на визначення кращого велосипедного офісу Києва проводиться уже вдруге. Минулорічним переможцем стала ІТ-компанія Global Logic, яка отримала призи для тім-білдингу та сюжети на українському телебаченні.

Відео з переможцями минулого року можна знайти тут = >>

Як відомо, в Європі уже давно офісні працівники та студенти пересуваються містом на велосипедах. Не всі, звичайно, але велика частина. Біля кожного магазину, офісу, кінотеатру облаштовані спеціальні велосипедні парковки – подекуди такої незвичної форми, що навіть не вгадаєш, що сюди можна приставити велосипед.

На щастя, велосипедистів стає більше і в Києві. Усе частіше можна прочитати їхні скарги про те, що нема де лишити велосипед, нема де помитися. Якщо ваше керівництво уже замислювалося над цими питаннями і зробило щось для цього – подавайте заявку на конкурс, а якщо ще ні — є привід замислитися. Час іще є!

Координатор конкурсу: Ірина Бондаренко, , 

Зареєструвати свою компанію на конкурс

VN:F [1.9.10_1130]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
VN:F [1.9.10_1130]
Rating: +4 (from 4 votes)
Можливо саме Ви працюєте у найкращому велосипедному офісі?, 5.0 out of 5 based on 4 ratings


  • Tweet

Похожие материалы...